Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Απάντηση του Μιχάλη Χασάπη στη... "φούσκα" Καμπόσου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επειδή είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την συνέντευξη του Δημάρχου κ. Καμπόσου στο MAX στον κ. Άγγελο Δρίτσα στην εκπομπή, “ Στο δρόμο προς την κάλπη “, ας μου επιτραπούν κάποια σχόλια.
/ Ο κ. Δήμαρχος μάλλον έχει μπερδέψει ...



ον ρόλο του Δημάρχου με τον ρόλο κάποιου ηθοποιού σε θεατρική παράσταση.
/ Όπως είχα γράψει σε ένα πρόσφατο άρθρο μου, μιλάμε για μια καθαρά επικοι-νωνιακή φούσκα, όπου πολλά λέγονται, πολλά υποτίθεται ότι σχεδιάζονται αλλά λίγα έως ελάχιστα υλοποιούνται.
/ Εμφανίζεται ως άλλος Μεσσίας, που ενώ όλοι οι άλλοι προηγούμενοι δήμαρχοι ήταν ανίκανοι, διεφθαρμένοι και έπαιρναν τα χρήματα με τα φορτηγά, αυτός διαχειρίστηκε άψογα τα οικονομικά του δήμου, χωρίς βέβαια να κάνει τίποτα.
/ Και βέβαια αν γίνει κάτι θετικό στο δήμο ( υπάρχουν και μερικά θετικά ) το έχει κάνει ο ίδιος, ενώ για όλα τα αρνητικά φταίνε όλοι οι άλλοι το κεντρικό κράτος, οι υπουργοί, οι βουλευτές ,ο καλλικράτης ή ο κακός καιρός.
/ Ισχυρίστηκε επίσης ότι όλα ήταν κατεστραμμένα, ότι βρήκε καμένη γη και ότι δεν βρήκε ούτε μελέτες ούτε κανένα συμβασιοποιημένο έργο.
Στον βαθμό που με αφορά να του επισημάνω, ότι στον πρώην δήμο Λέρνας βρήκε σε εξέλιξη στους Μύλους το έργο, “ Kατασκευή Kοιμητηρίου “ και συμβασιοποιημένα τα έργα, στο Σκαφιδάκι “ Διευθέτηση ρέματος από οικία Πλιάγγα έως διώρυγα Αναβάλλου” και στο Κιβέρι την “Διευθέτηση παραρεμμάτιας ζώνης του χειμάρρου ξοβριού ”. Βέβαια σε σχετική μου παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, απάντησε ότι δεν είχε χρήματα να τα υλοποιήσει , ενώ παράλληλα καυχιόταν ότι είχε αποθεματικό στο δήμο πέντε εκατομμυρίων. Ας αποφασίσει λοιπόν τι από τα δύο συνέβαινε. Να του θυμίσω επίσης ότι το μόνο έργο που υλοποίησε, ήταν η “Υδροδότηση του δήμου Λέρνας από τις πηγές της Λέρνης ”, που βρήκε ενταγμένο από τον πρώην δήμο Λέρνας στο Ε.Σ.Π.Α. Επίσης βρήκε έτοιμη την μελέτη της
“ Κατασκευής δικτύου αποχέτευσης στον δήμο Λέρνας “, προϋπολογισμού πάνω από εννέα εκατομμύρια Euro.
/ Όσο για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου, μετά από τρία χρόνια , όχι μόνο δεν έχει ξεκινήσει όπως είχε υποσχεθεί, αλλά ούτε καν θα δημοπρατηθεί μέχρι τις εκλογές του Μαϊου.
/ Για το κολυμβητήριο έχουμε την μελέτη, αλλά δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την χρηματοδότηση, οπότε δεν προβλέπεται και δημοπράτηση.
/ Ανέφερε επίσης ότι θα κάνει μια προεκλογική συγκέντρωση στις 6 Απριλίου όπου θα κάνει απολογισμό του έργου του. Διοικητικός απολογισμός όμως βάσει νόμου, πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο ( Ιούνιο ) κάτι που δεν έκανε ποτέ.
/ Ξέχασε επίσης να μας πει ότι στις προηγούμενες εκλογές ήταν μια καθαρά κομματική επιλογή της Ν. Δημοκρατίας παρακάμπτοντας άλλους πέντε ή έξη άξιους υποψήφιους μεταξύ των οποίων και οι κύριοι Πλατής και Κωτσοβός.
/ Στην κριτική μας πάντως στον κ. Δήμαρχο σίγουρα θα επανέλθουμε.

Άργος 29 -3 – 2014 Χασάπης Μιχαήλ
( Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου