Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Έχουν άγνοια η εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία κατασυκοφάντησης;

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Άργος, 19 Μαρτίου 2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχουν άγνοια η εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία κατασυκοφάντησης;

Είναι πραγματικά λυπηρό η παράταξη της Δημοτικής πλειοψηφίας του Δήμαρχου Καμπόσου να αποκρύπτει τη μισή πραγματικότητα σχετικά με τις ενέργειες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, αναφορικά με το Σχέδιο Πόλης του Άργους. Βέβαια ο Δήμαρχος Καμπόσος έχει ένα ελαφρυντικό για ...


ην σημερινή του στάση. Από τη θέση της αντιπολίτευσης που κατείχε την προηγούμενη τετραετία, ποτέ δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά με τα σημαντικά προβλήματα της πόλης και τις ενέργειες επίλυσής τους. Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά με τα δελτία τύπου που εκδίδει η παράταξή του, με τις εφημερίδες που μοιράζει, είναι να υβρίζει και να συκοφαντεί. Επειδή πιστεύουμε οτι στα σημαντικά ζητήματα, όπως το Σχέδιο Πόλης, οφείλουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να αναζητούμε συγκλήσεις, δεν απαντήσαμε στις μέχρι χθες επιθέσεις. όμως δυστυχώς το θέμα επανήλθε στην ...εφημερίδα που μοιράζουν
Σχετικά με την μελέτη οριοθέτησης των τριών ρεμάτων στο νότιο τμήμα της πόλης του Άργους, η αλήθεια είναι ότι η πρώτη μελέτη για την οριοθέτηση των τριών μικρών ρεμάτων, ανατέθηκε από την προηγούμενη η Δημοτική Αρχή του κ. Μπούρη. Η πρώτη αυτή μελέτη ολοκληρώθηκε, αλλά το ΥΠΕΚΑ ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία από τη μελέτη αυτή. Ο ίδιος μελετητής πράγματι ανέλαβε να εκπονήσει και την συμπληρωματική μελέτη που απαιτήθηκε. Όμως σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε τον ανάγκασε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Έτσι η σύμβασή του λύθηκε και τον Δεκεμβρίου του 2012 η σημερινή Δημοτική Αρχή ανέθεσε τη συμπληρωματική αυτή μελέτη σε νέο μελετητή. Αυτή είναι η αλήθεια για τις ενέργειες και πρωτοβουλίες της προηγούμενης και σημερινής Δημοτικής Αρχής σχετικά με την ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλης του Άργους.
Προφανώς και οι συντάκτες των δελτίων τύπου της παράταξης Καμπόσου η έχουν άγνοια για όλα τα παραπάνω, η απλά εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία κατασυκοφάντησης όσων διαφωνούν μαζί τους.
Όσο για τον χαρακτηρισμό του «ψεύτη», τον επιστρέφουμε σε αυτούς που τους ανήκει. Έτσι κι αλλιώς ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και το ήθος και η προσφορά του καθένα είναι γνωστή σε όλους τους πολίτες.

Γιώργος Αναγνώστου
Επικ. αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου