Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Πως δρούσε ο παιδεραστής - Τι αποκαλύπτει ο Διοικητής Ασφάλειας Ρεθύμνου


Σε ξωκκλήσια, νεκροταφεία και σπηλιές οδηγούσε τα θύματά του. Σοκαρισμένη η γυναίκα του και οι γονείς του. Τι λένε οι γείτονες του ανθρωπόμορφου τέρατος....


Οι αποκαλύψεις για τη δράση του παιδεραστή Νικόλαου Σειραγάκη διαδέχονται η μία την άλλη.
Στη γειτονιά του στο Ρεθυμνο αλλά και σε όλη την Ελλάδα οι πολίτες έχουν παγώσει.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να ξεγελάσει ακόμη και την ίδια του τη γυναίκα με την οποία έχει αποκτήσει 2 αγόρια.

Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κάνουν λόγο για έναν νοσηρό νου.

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗ ΝΟΣΗΡΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ - Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ"
Οπως δήλωσε στο Νewsit o Διοικητής Ασφάλειας Ρεθύμνου, Νίκος Κουρμούλης "καμαρώνουμε γιατί έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα η δουλειά μας. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να αφυπνιστούν οι κοινωνίες, να τεθούν υπό των ευθυνών τους και να αναζητήσουμε τις σημαντικές προτεραιότητες που τις έχουμε βάλει στην άκρη. Η γενικότερη αλλοτρίωση και ο καιροσκοπισμός είναι αιτίες που βιώνουμε αυτές τις καταστάσεις. Πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι όλοι οι άλλοι μας φταίνε εκτός από εμάς. Ο δράστης ουσιαστικά αυτή την ευάλωτη κοινωνία εκμεταλλεύτηκε για να μπορέσει να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του".

13 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80
Ο διοικητής Ασφάλειας Ρεθύμνου μας λέει ότι “Σε εμάς κατέθεσαν δεκατρία παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών γιατί το χρονικό διάστημα που διαρκεί η αυτόφωρη διαδικασία είναι πολύ σύντομη. Εξετάστηκαν τα άτομα που είχαν άμεση συμμετοχή, πρόσφατη και είχαμε στοιχεία που πρέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τα θύματα όμως είναι πολλαπλάσια, υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία και για άλλα παιδιά τα οποία λόγω του αυτοφόρου δεν πρόλαβαν να έρθουν να καταθέσουν τη δική τους βιωματική εμπειρία. Η υπόθεση έχει πλέον παραπεμφθεί στην ανάκριση".

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ - Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
Ο Νικόλαος Σειραγάκης αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη των παιδιών, τους έκανε πλύση εγκεφάλου παρουσιάζοντας τους μια μελλοντική ζωή όλο επιτυχία τόσο στην καριέρα τους ως αθλητές του μπάσκετ όσο και στην προσωπικής του ζωή, λέγοντας τους ότι θα γίνουν σαν εκείνον, “σπουδαίοι άνδρες” και “αυθεντίες”.
Για να φτάσουν όμως στην επιτυχία τα παιδιά θα έπρεπε να περάσουν απο μια διαδικασία "μύησης" όπως την ονόμαζε ο παιδεραστής προκειμένου να γίνουν "Σπαρτιάτες" η οποία περιελάμβανε εκτός από τη σεξουαλική επαφή και υπακοή στους κανόνες που εκείνος επέβαλλε.
Ανάγκαζε τα παιδιά να ασελγούν είτε μεταξύ τους είτε με εκείνον και μάλιστα οι τοποθεσίες που επέλεγε ξεπερνούν κάθε άρρωστη φαντασία. Οδηγούσε τα παιδιά ακόμα και σε ξωκλήσια, σπηλιές και νεκροταφεία, όπου τα υποχρέωνε να προχωρούν σε ερωτικές πράξεις.

“Παραδέχομαι τις πράξεις μου. Έγιναν όμως με τη συναίνεση των παιδιών” ομολογησε προκλητικά ενώπιον των αστυνομικών ο Νικόλαος Σειραγάκης ο οποίος υποστήριξε πως "δεν υπήρξε κανένας βιασμός".



"Ο ίδιος έχει φτιάξει μια ιστορία μέσα στο μυαλό του για να δικαιολογήσει τον ευατό του. Είναι νοσηρό και μόνο σαν σκέψη να λέει κάτι τέτοιο" λέει στο Νεwsit o Διοικητής Ασφαλείας Ρεθύμνου και συνεχίζει "οι μαρτυρίες των παιδιών είναι συγκλονιστικές, άκρως περιγραφικές και νομίζω πως θα περάσει πάρα πολύς χρόνος για να μπορέσει η κοινωνία να βρει τις ισσοροπίες της".

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ
"Είναι λογικό οι άνθρωποι αυτοί να έχουν υποστεί σοκ" μας λέει ο κύριος Κορμούλης και συνεχίζει "πρέπει να βρουν τη δύναμη να προχωρήσουν τη ζωή τους αναγκαστικά".

Στη γειτονιά του 47χρονου στο Ρέθυμνο ολοι κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν έδινε δικαιώματα όμως θέλουν όλοι να προστατέψουν την αξιοπρεπή γυναίκα του που είναι μουσικός στο επάγγελμα και τα δυο ανήλικα αγόρια του.

Εις βάρος του Νικόλαου Σειραγάκη έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και τις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου