Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

«Μαρίκα, δεν έπρεπε να πεις ότι ο Χαρίλαος δεν έφαγε ντολμαδάκια»


«Τους θρύλους πρέπει να τους διατηρούμε, δεν έπρεπε να πεις ότι ο Χαρίλαος δεν τα έφαγε ποτέ τα ντολμαδάκια» είπε ο Μίμης Ανδρουλακης στρεφόμενος προς την Μαρίκα Μητσοτάκη λίγο πριν το φινάλε της εκδήλωσης που έγινε χθες βράδυ για την παρουσίαση του βιβλίου «συνταγές με ιστορία» που φέρει την υπογραφή ...

της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού. Ήταν ένα μικρό μόνο μέρος από όσα ακούστηκαν σε αυτή την εκδήλωση.

Ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης, για παράδειγμα, εξέφρασε το... παράπονο του γιατί, όπως είπε, «είμαι ο μόνος που δεν έχει φάει ούτε μισό από τα ντολμαδάκια της». Ο ίδιος χαρακτήρισε την Μαρία Μητσοτάκη «το μαξιλάρι του πολιτικού συζύγου που κράτησε ενωμένη την οικογένεια». Ο Μίμης Ανδρουλάκης έκανε το πλήθος να ξεκαρδιστεί όταν είπε πως «με τόση κατάχρηση στάκας και βουτύρου και ο Μητσοτάκης θα φτάσει 120 χρονών. Με τις συνταγές της η Μαρίκα ανατρέπει τις θεωρίες για την υγιεινή διατροφή».

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν όλη η οικογένεια Μητσοτάκη, με την Ντόρα Μπακογιάννη στην πρώτη σειρά ενώ πολυς κόσμος είχε την ευκαιρία να πει χρόνια πολλά στην Μαρίκα Μητσοτάκη που χθες έκλεισε τα 81 της χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου