Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ε. Μενεγάκη: Πολύ σέξι -και όποιος αντέξει- στην παραλία της Άχλας! Δείτε φωτογραφίες...


Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ!" συνέλαβε την Ελένη Μενεγάκη στην παραλία της Άχλας με το μαγιό, στον απόηχο του θορύβου που προκλήθηκε με τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες ...



Μάλιστα, όπως δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης του "ΟΚ" στο STAR, η Ελένη έχει παχύνει λίγο γιατί της αρέσει το καλό φαγητό και αφήνεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Παραδέχτηκε, επίσης, ότι γίνεται - γενικά - ένα σχετικό ρετούς στις φωτογραφίες...

Αποφασισμένη να απολαύσει μέχρι τέλους τις καλοκαιρινές διακοπές της μακριά από την Αθήνα φαίνεται πως είναι η παρουσιάστρια, η οποία παραμένει στην Άνδρο λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.


Η 41χρονη παρουσιάστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου στο συγκεκριμένο νησί μαζί με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο που διατηρεί ξενοδοχειακό συγκρότημα στη νησί. Μάλιστα, επί δύο εβδομάδες το ζευγάρι έκανε ρομανικές διακοπές, αφού τα τρία παιδιά της Ελένης βρίσκονταν μαζί με τον πατέρα τους Γιάννη Λάτσιο.




Την ίδια στιγμή κανένας από τους συνεργάτες της εκπομπής δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό τους με το κανάλι της Κάντζας, ενώ οι τελευταίες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σπύρος Λάμπρου από το "Πάνω στην ώρα" πρόκειται να ενταχθεί στην ομάδα του "Καφέ με την Ελένη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου