Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



Γράφει ο Δ.Λ.

Βρεθήκαμε το Σάββατο 9/7/11 στην παραλία Καραθωνα του Ναυπλίου για το πρώτο μας μπάνιο για φέτος ....



ήταν γεμάτη κόσμο και φαινόταν πολύ ωραία, όμως μας βγήκε ξινό το μπάνιο καθώς η μικρή μου κόρη βγαίνοντας από τη θάλασσα είχε γεμίσει καντήλες στα πόδια.

Δεν ήταν από τσίμπημα τσούχτρας και φύγαμε για το νοσοκομείο του Αργους γιατί είχε αρχίσει και γινόταν σαν έγκαυμα. Εκεί λοιπόν μας είπαν οι γιατροί ότι στο συγκεκριμένο σημείο η θάλασσα εδώ και δύο χρόνια(!!!) έχει γεμίσει από μολυσμένα τοξικά φύκια που είναι σαν σαρκοβόρα φυτά και έχουν αυτό το δηλητήριο που σου δημιουργεί πρήξιμο αρχικά και στη συνέχεια έγκαυμα...μείναμε εκεί μέχρι το απόγευμα και με........ αλοιφές συνηλθε κάπως η μικρή μας για λίγο...έτσι περάσαμε ένα μαύρο σαββ/κο.

Το έγκαυμα στα πόδια θα υποχωρήσει μετά από έξι(6) μήνες και δεν πρέπει να το δει ο ήλιος γιατί θα αφήσει σημάδι. Kαι ρωτώ το εξής : Η δημοτική αρχή του Ναυπλίου αφού το ήξερε γιατί δεν έβαλε να καθαρίσουν την παραλία ή εάν δεν μπορούσε να την καθαρίσει τουλάχιστον ας προχωρούσε στην τοποθέτηση μιας ταμπέλας για να μην συνεχίζει να πηγαίνει ο κόσμος ανυποψίαστος.

Πηγή: kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου